Het einde van de makelaar?

Het einde van de makelaar?

In de Spaarpodcast maakt Robin Seetz persoonlijke financiën toegankelijk voor iedereen. Iedere week verschijnt een nieuwe podcast boordevol tips en inspiratie. Afgelopen week was het de beurt aan Walter Living-oprichter Steven om aan te schuiven.

Steven legt in deze aflevering uit waarom hij is gestart met Walter Living. Robin heeft zelf veel baat gehad bij de hulp van Walter tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe woning. Het kopen van een huis blijft een grote financiële beslissing waarbij je op zoek bent naar onderbouwing. Robin raadt zijn luisteraars aan met hulp van Walter de huizenmarkt op te gaan.

Koop je huis datagedreven met Walter

Tijdens de podcast vertelt Steven hoe Walter helpt tijdens je huizenjacht: je gaat zelf aan de slag, of je besteedt het hele aankoopproces uit aan Walter. In het eerste geval krijg je als consument toegang tot waardevolle informatie over de woning waar je op wilt bieden. Je doet zelf de berekeningen en de biedingen. Bij de tweede optie – Walter – krijg je op maat gemaakt advies en regelt Walter de biedingen en onderhandelingen voor jou.

Is het einde van de makelaar in zicht?

Steven legt in de podcast uit hoe hij de toekomst van de makelaar ziet. Ook krijg je een kijkje in de keuken van Walter.

Luister de Spaarpodcast gratis via Spotify. Meer informatie over Robin Seetz en zijn podcast vind je op despaarpodcast.nl.

O ja – benieuwd hoe Walter Living aan z'n naam komt? Luister de podcast en Steven licht het toe.

Meer verhalen van Walter Living

Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.
Marije Smelt |

Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.

Vroeger, toen de melkflessen nog van glas waren, ging je met een stapel papier onder de arm naar de hypotheekadviseur. Dit kan nog steeds, maar je kunt soms ook zelf een hypotheek afsluiten. En dat is makkelijker dan je denkt. Mits je goed bent voorbereid.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd
Walter Living en Centraal Beheer starten samenwerking
Marije Smelt |

Walter Living en Centraal Beheer starten samenwerking

Walter Living start samenwerking met Centraal Beheer om woningzoekers beter te kunnen begeleiden in de huidige oververhitte woningmarkt.

Huis kopen & bieden · 1 minuut leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.