Hi, huurder

Dankjewel! De komende weken stuur ik je een aantal mails om je te helpen tijdens je huizenjacht.

In welke huis je nu ook woont, tijdens je huizenjacht staat Walter voor je klaar. Zo weet jij precies dat wat je moet weten.

Hoe Walter Living je helpt het winnende bod uit te brengen dankzij data

De vraag die wij het meest van onze klanten krijgen, is wat ze moeten bieden op een huis. Sommigen zijn bang om hun droomhuis te verspelen, anderen willen vooral niet teveel betalen. Een onderbouwd antwoord geven op deze vraag is best lastig, zeker als we een objectief advies willen uitbrengen die is gebaseerd op data. Nu zijn we bij Walter Living niet vies van een uitdaging, dus hebben we een algoritme ontwikkeld waarmee we een winnend bod kunnen voorspellen. In deze blog lopen we stap voor stap door onze methode.

Lees hoe Walter je helpt het winnende bod uit te brengen >

Walters winnende bod voor Jesse Buitenhuis

Na een aantal keer achter het net gevist te hebben, werd Jesse gewezen op Walter Living. "Met Walter had ik binnen no-time een uitgewerkt biedingsvoorstel binnen. Dat vormde de basis voor de strategie die ik samen met mijn vrouw Vera bepaalde, waarmee we een scherp bod deden op het huis. En het is gelukt! Binnen een dag hoorden we dat ons bod de winnaar was."

Lees het verhaal van Jesse >

#huizenjacht Loes Wagemans

De gekte op de huizenmarkt kan je zoektocht heel moeilijk maken. Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan. Wat ons heel erg hielp was de hulp van de makelaar in combinatie met alle kennis van Walter Living."

Lees het verhaal van Loes >

Meer verhalen van Walter Living

10 spontane eigenschappen die goed zijn voor contact met de buurt
Edwin Hans |

10 spontane eigenschappen die goed zijn voor contact met de buurt

Sta je op het punt een huis te kopen? De Walter Buurtengids vertelt je welke eigenschappen van de buurt goed voor je zijn en dus mede je woongenot bepalen.

Huis kopen & bieden · 4 minuten leestijd
10 kleine dingen in je buurt om van te genieten
Edwin Hans |

10 kleine dingen in je buurt om van te genieten

Een groot onderdeel van je woongenot heeft te maken met de buurt. Lees meer over 10 kleine dingen in de buurt waar je op kunt letten bij de bezichtiging in dit eerste deel van de serie.

Huis kopen & bieden · 4 minuten leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
10 spontane eigenschappen die goed zijn voor contact met de buurt