Regel je taxatierapport en bouwtechnische keuring nu ook via Walter.

Regel je taxatierapport en bouwtechnische keuring nu ook via Walter.

Om je verder te helpen bij het kopen van een huis, kan je nu ook een taxatierapport en bouwtechnische keuring via Walter aanvragen. Dit kan gewoon online zodra je bod is geaccepteerd. Wij zorgen dat je binnen 2 weken de gevraagde documenten in je inbox hebt.

Een huis kopen wordt een stuk inzichtelijker en makkelijker met de slimme datamodellen van Walter. Nu kan je ook gebruik maken van ons netwerk bij het regelen van een taxatierapport en bouwtechnische keuring.

Waar je in Nederland je ook een huis koopt, ons netwerk van taxateurs en bouwkundige keurders zit door het hele land. Zodra je de vragenlijst hebt ingevuld gaan wij aan het werk. Je krijgt dezelfde of volgende werkdag de bevestiging dat je aanvraag is uitgezet.

Maak gebruik van het netwerk van professionals van Walter voor het aanvragen van je taxatierapport of bouwtechnische keuring.

Bouwtechnische keuring

Je kan een bouwtechnische keuring opnemen als ontbindende voorwaarde in je bod. Met een bouwtechnische keuring krijg je inzicht in de bouwkundige staat en de zichtbare gebreken van een huis. Als je een keuring aanvraagt bij Walter ontvang je het bouwkundig rapport binnen anderhalve week in je inbox.

Taxatierapport

Je kan 100% van de marktwaarde opnemen als hypotheek. Deze marktwaarde wordt bepaald door een NWWI gecertificeerde taxateur in een gevalideerd taxatierapport. In de huidige markt kan het zomaar zijn dat de taxatie onder de koopsom uitkomt, zeker als je meedoet aan de biedoorlog. Met Walter Alles-in-1 heeft het taxatierapport in de meeste gevallen geen verrassingen voor je. Je Walter Expert kan een goede inschatting geven over de uiteindelijke taxatiewaarde.

Via ons netwerk heb je binnen no-time een afspraak voor een gevalideerde NWWI taxatie. Onze taxatierapporten zijn NWWI gevalideerd en kunnen gebruikt worden voor je hypotheekaanvraag.

Walter helpt met meer dan alleen het beste bod

Nadat je met hulp van onze slimme datamodellen het winnende bod hebben uitgebracht begint een heel nieuw avontuur.

“De stress die erbij komt kijken nadat je bod is geaccepteerd pakken we nu ook aan”, aldus Steven van Wel (CEO en oprichter van Walter). “Door een vast aanspreekpunt te hebben voor de taxatie en bouwtechnische keuring kunnen kopers zich focussen op de rest van hun to-do lijst.”

Meer verhalen van Walter Living

Het einde van de makelaar?
Marije Smelt |

Het einde van de makelaar?

In de Spaarpodcast maakt Robin Seetz persoonlijke financiën toegankelijk voor iedereen. Afgelopen week was het de beurt aan Walter Living-oprichter Steven om aan te schuiven.

Huis kopen & bieden · 1 minuut leestijd
Walter Living en Centraal Beheer starten samenwerking
Marije Smelt |

Walter Living en Centraal Beheer starten samenwerking

Walter Living start samenwerking met Centraal Beheer om woningzoekers beter te kunnen begeleiden in de huidige oververhitte woningmarkt.

Huis kopen & bieden · 1 minuut leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
Het einde van de makelaar?