2e Valthermond

2e Valthermond is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn in de provincie Drenthe en heeft een oppervlakte van 5,35km².

De woningmarkt in 2e Valthermond

In 2e Valthermond zijn het afgelopen kwartaal 1 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 1 huizen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in 2e Valthermond € 389.000 vergeleken met € 225.000 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 72,9% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 1.389 vergeleken met € 2.678 het kwartaal daarvoor.

Hoewel de gemiddelde vraagprijs is gestegen, is de gemiddelde vierkante meter prijs juist gedaald.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in 2e Valthermond 2,3% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 49 dagen te koop tegenover 118 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in 2e Valthermond? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

WOZ waarde voor
2e Valthermond van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van 2e Valthermond is in 2020 € 215.788. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 206.647. Dit is een stijging van 4,4%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in 2e Valthermond? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in 2e Valthermond.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in 2e Valthermond.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in 2e Valthermond en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in 2e Valthermond met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in 2e Valthermond? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van 2e Valthermond kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in 2e Valthermond in 2020 is € 215.788. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in 2e Valthermond? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over 2e Valthermond of over elke woning in 2e Valthermond. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in 2e Valthermond met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in 2e Valthermond en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in 2e Valthermond het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in 2e Valthermond.