De woningmarkt in Allingawier

Allingawier

Allingawier is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân in de provincie Friesland en heeft een oppervlakte van 4,86km².

Typ straatnaam en huisnummer

Gemeente

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Súdwest-Fryslân? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.

Iedereen verdient een fijn thuis.

Een goede koop is niet meer alleen voor de experts. Gewapend met de inzichten van Walter Pro wordt een huis kopen een eitje.

Gewone mensen

Wij zijn geen traditionele makelaars. Bij Walter werken gewone mensen die net zo gefrustreerd raakten tijdens de huizenjacht als jij. En dat is precies wat we willen veranderen.

Eerlijke prijs

Alle diensten van Walter zijn beschikbaar voor een vast bedrag. Hierdoor hebben we geen belang bij een hoge koopsom en blijven onze prijzen eerlijk en doorzichtig.

Duidelijke taal

Een huis kopen is al ingewikkeld genoeg. Wij maken het een stuk simpeler door grote datasets inzichtelijk te maken, zonder gladde praatjes of moeilijk jargon.

Bijzondere woningen in Allingawier

11% boven de vraagprijs

Meest gemiddeld.

Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Kerkbuurt 11·8758LE·Allingawier

11% boven de vraagprijs

De opknapper.

De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Kerkbuurt 11·8758LE·Allingawier

0% onder de vraagprijs

Ultieme luxe.

De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Meerweg 4·8758LC·Allingawier

WOZ waarde voor

Allingawier van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Allingawier is in 2020 € 316.136. Dit is een daling vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 323.957. Dit is een daling van 2,4%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.

Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Allingawier? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Allingawier.

Walter waarderapport

Benieuwd naar de kracht van onze data?

Zoek naar een adres in Nederland en koop een los waarderapport.
Typ straatnaam en huisnummer

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Allingawier.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Allingawier en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Allingawier met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Allingawier? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Allingawier kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Allingawier in 2020 is € 316.136. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Allingawier? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Allingawier of over elke woning in Allingawier. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Allingawier met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Allingawier en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Allingawier het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Allingawier.