Ambt Delden

Ambt Delden is een plaats in de gemeente Hof van Twente in de provincie Overijssel en heeft een oppervlakte van 60,08km².

De woningmarkt in Ambt Delden

In Ambt Delden zijn het afgelopen kwartaal 1 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 2 huizen. Dit is een daling van 50,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Ambt Delden € 460.000 vergeleken met € 550.000 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 16,4% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 3.622 vergeleken met € 3.642 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te dalen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Ambt Delden 8,2% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 19 dagen te koop tegenover 288 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Ambt Delden? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Ambt Delden

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Genselerweg 25
Genselerweg 25
Foto: Funda.nl Funda.nl
±6% onder de vraagprijs
Genselerweg 25
7495WL Ambt Delden
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Twickelerlaan 18
Twickelerlaan 18
Foto: Funda.nl Funda.nl
±8% boven de vraagprijs
Twickelerlaan 18
7495VG Ambt Delden
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Rapperdsweg 9
Rapperdsweg 9
Foto: Funda.nl Funda.nl
±8% boven de vraagprijs
Rapperdsweg 9
7495SK Ambt Delden

WOZ waarde voor
Ambt Delden van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Ambt Delden is in 2020 € 332.426. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 325.353. Dit is een stijging van 2,2%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Ambt Delden? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Ambt Delden.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Ambt Delden.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Ambt Delden en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Ambt Delden met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Ambt Delden? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Ambt Delden kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Ambt Delden in 2020 is € 332.426. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Ambt Delden? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Ambt Delden of over elke woning in Ambt Delden. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Ambt Delden met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Ambt Delden en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Ambt Delden het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Ambt Delden.