Appingedam

Appingedam is een plaats in de provincie Groningen en heeft een oppervlakte van 24,58km².

De woningmarkt in Appingedam

In Appingedam zijn het afgelopen kwartaal 15 huizen verkocht. Een kwartaal eerder waren dat 31 huizen. Dit is een daling van 51,6% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Appingedam € 191.367 vergeleken met € 207.819 het kwartaal daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 7,9% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 1.707 vergeleken met € 1.704 het kwartaal daarvoor.

Hoewel de gemiddelde vraagprijs is gedaald, is de gemiddelde vierkante meter prijs juist gestegen.

Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Appingedam 1,0% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 30 dagen te koop tegenover 35 dagen in het vorige kwartaal.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Appingedam? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Appingedam

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Gouden Pand 11
Gouden Pand 11
Foto: Funda.nl Funda.nl
±7% onder de vraagprijs
Gouden Pand 11
9901EG Appingedam
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Trekpad 12
Trekpad 12
Foto: Funda.nl Funda.nl
±16% onder de vraagprijs
Trekpad 12
9901BS Appingedam
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Borglaan 19
Borglaan 19
Foto: Funda.nl Funda.nl
±28% boven de vraagprijs
Borglaan 19
9901LD Appingedam

WOZ waarde voor
Appingedam van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Appingedam is in 2020 € 153.567. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 142.549. Dit is een stijging van 7,7%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Appingedam? Een woningwaarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Appingedam.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Appingedam.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Appingedam en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Appingedam met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Appingedam? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Appingedam kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Appingedam in 2020 is € 153.567. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wilt kopen in Appingedam? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Appingedam of over elke woning in Appingedam. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Appingedam met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Appingedam en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Appingedam het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Appingedam.