Arriën

Arriën is een plaats in de gemeente Ommen in de provincie Overijssel en heeft een oppervlakte van 15,31km².

De woningmarkt in Arriën

In Arriën zijn het afgelopen kwartaal 1 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 2 huizen. Dit is een daling van 50,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Arriën € 85.000 vergeleken met € 427.000 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 80,1% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 1.770 vergeleken met € 2.661 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te dalen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Arriën 11,8% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 31 dagen te koop tegenover 61 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Arriën? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

WOZ waarde voor
Arriën van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Arriën is in 2020 € 415.355. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 407.026. Dit is een stijging van 2,0%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Arriën? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Arriën.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Arriën.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Arriën en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Arriën met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Arriën? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Arriën kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Arriën in 2020 is € 415.355. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Arriën? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Arriën of over elke woning in Arriën. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Arriën met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Arriën en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Arriën het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Arriën.