Barendrecht

Barendrecht is een plaats in de provincie Zuid-Holland en heeft een oppervlakte van 21,73km².

De woningmarkt in Barendrecht

In Barendrecht zijn het afgelopen kwartaal 24 huizen verkocht. Een kwartaal eerder waren dat 100 huizen. Dit is een daling van 76,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Barendrecht € 370.606 vergeleken met € 365.688 het kwartaal daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 1,3% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.889 vergeleken met € 2.932 het kwartaal daarvoor.

Hoewel de gemiddelde vraagprijs is gestegen, is de gemiddelde vierkante meter prijs juist gedaald.

Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Barendrecht 1,4% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 34 dagen te koop tegenover 30 dagen in het vorige kwartaal.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Barendrecht? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Barendrecht

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Noldijk 179
Noldijk 179
Foto: Funda.nl Funda.nl
±2% onder de vraagprijs
Noldijk 179
2991VJ Barendrecht
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Giessen 13
Giessen 13
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
Giessen 13
2991RH Barendrecht
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Steekkant 137
Steekkant 137
Foto: Funda.nl Funda.nl
±3% onder de vraagprijs
Steekkant 137
2993DB Barendrecht

WOZ waarde voor
Barendrecht van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Barendrecht is in 2020 € 316.856. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 286.861. Dit is een stijging van 10,5%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Barendrecht? Een woningwaarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Barendrecht.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Barendrecht.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Barendrecht en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Barendrecht met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Barendrecht? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Barendrecht kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Barendrecht in 2020 is € 316.856. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wilt kopen in Barendrecht? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Barendrecht of over elke woning in Barendrecht. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Barendrecht met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Barendrecht en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Barendrecht het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Barendrecht.