Barneveld

Barneveld is een plaats in de provincie Gelderland en heeft een oppervlakte van 36,30km².

De woningmarkt in Barneveld

In Barneveld zijn het afgelopen kwartaal 41 huizen verkocht. Een kwartaal eerder waren dat 120 huizen. Dit is een daling van 65,8% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Barneveld € 379.873 vergeleken met € 352.480 het kwartaal daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 7,8% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.886 vergeleken met € 2.861 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Barneveld 1,1% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 22 dagen te koop tegenover 21 dagen in het vorige kwartaal.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Barneveld? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Barneveld

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Watertuin 254
Watertuin 254
Foto: Funda.nl Funda.nl
±1% boven de vraagprijs
Watertuin 254
3772VE Barneveld
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Wildzoom 53
Wildzoom 53
Foto: Funda.nl Funda.nl
±2% boven de vraagprijs
Wildzoom 53
3772SM Barneveld
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Donkervoorterweg 12
Donkervoorterweg 12
Foto: Funda.nl Funda.nl
±1% onder de vraagprijs
Donkervoorterweg 12
3771RS Barneveld

WOZ waarde voor
Barneveld van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Barneveld is in 2020 € 288.128. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 265.265. Dit is een stijging van 8,6%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Barneveld? Een woningwaarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Barneveld.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Barneveld.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Barneveld en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Barneveld met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Barneveld? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Barneveld kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Barneveld in 2020 is € 288.128. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wilt kopen in Barneveld? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Barneveld of over elke woning in Barneveld. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Barneveld met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Barneveld en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Barneveld het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Barneveld.