Bergen (NH)

Bergen (NH) is een plaats in de gemeente Bergen (NH.) in de provincie Noord-Holland en heeft een oppervlakte van 28,64km².

De woningmarkt in Bergen (NH)

In Bergen (NH) zijn het afgelopen kwartaal 45 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 33 huizen. Dit is een stijging van 36,4% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Bergen (NH) € 799.467 vergeleken met € 658.182 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 21,5% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 5.291 vergeleken met € 4.830 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Bergen (NH) 4,0% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 61 dagen te koop tegenover 42 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Bergen (NH)? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Bergen (NH)

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Margrietlaan 4
Margrietlaan 4
Foto: Funda.nl Funda.nl
±3% onder de vraagprijs
Margrietlaan 4
1862EC Bergen
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
De Rekere 40
De Rekere 40
Foto: Funda.nl Funda.nl
±5% onder de vraagprijs
De Rekere 40
1862CP Bergen
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Kerkelaan 23
Kerkelaan 23
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
Kerkelaan 23
1861EA Bergen

WOZ waarde voor
Bergen (NH) van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Bergen (NH) is in 2020 € 519.836. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 474.285. Dit is een stijging van 9,6%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Bergen (NH)? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Bergen (NH).
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Bergen (NH).

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Bergen (NH) en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Bergen (NH) met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Bergen (NH)? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Bergen (NH) kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Bergen (NH) in 2020 is € 519.836. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Bergen (NH)? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Bergen (NH) of over elke woning in Bergen (NH). Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Bergen (NH) met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Bergen (NH) en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Bergen (NH) het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Bergen (NH).