Bergschenhoek

Bergschenhoek is een plaats in de gemeente Lansingerland in de provincie Zuid-Holland en heeft een oppervlakte van 15,53km².

De woningmarkt in Bergschenhoek

In Bergschenhoek zijn het afgelopen kwartaal 53 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 51 huizen. Dit is een stijging van 3,9% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Bergschenhoek € 427.604 vergeleken met € 439.940 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 2,8% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 3.313 vergeleken met € 3.231 het kwartaal daarvoor.

Hoewel de gemiddelde vraagprijs is gedaald, is de gemiddelde vierkante meter prijs juist gestegen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Bergschenhoek 0,8% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 39 dagen te koop tegenover 60 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Bergschenhoek? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Bergschenhoek

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Christiaan van der Takstraat 127
Christiaan van der Takstraat 127
Foto: Funda.nl Funda.nl
±2% onder de vraagprijs
Christiaan van der Takstraat 127
2662JD Bergschenhoek
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Vogelwikke 10
Vogelwikke 10
Foto: Funda.nl Funda.nl
±4% onder de vraagprijs
Vogelwikke 10
2661JE Bergschenhoek
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Rottekade 164
Rottekade 164
Foto: Funda.nl Funda.nl
±10% onder de vraagprijs
Rottekade 164
2661JT Bergschenhoek

WOZ waarde voor
Bergschenhoek van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Bergschenhoek is in 2020 € 365.802. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 333.850. Dit is een stijging van 9,6%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Bergschenhoek? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Bergschenhoek.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Bergschenhoek.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Bergschenhoek en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Bergschenhoek met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Bergschenhoek? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Bergschenhoek kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Bergschenhoek in 2020 is € 365.802. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Bergschenhoek? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Bergschenhoek of over elke woning in Bergschenhoek. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Bergschenhoek met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Bergschenhoek en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Bergschenhoek het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Bergschenhoek.