Berkel-Enschot

Berkel-Enschot is een plaats in de gemeente Tilburg in de provincie Noord-Brabant en heeft een oppervlakte van 11,80km².

De woningmarkt in Berkel-Enschot

In Berkel-Enschot zijn het afgelopen kwartaal 33 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 39 huizen. Dit is een daling van 15,4% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Berkel-Enschot € 428.742 vergeleken met € 381.449 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 12,4% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.730 vergeleken met € 2.730 het kwartaal daarvoor.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Berkel-Enschot 0,8% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 22 dagen te koop tegenover 34 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Berkel-Enschot? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Berkel-Enschot

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
De Ploegschaar 129
De Ploegschaar 129
Foto: Funda.nl Funda.nl
±3% onder de vraagprijs
De Ploegschaar 129
5056MC Berkel-Enschot
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Vivaldilaan 24
Vivaldilaan 24
Foto: Funda.nl Funda.nl
±7% onder de vraagprijs
Vivaldilaan 24
5056AW Berkel-Enschot
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Bosscheweg 85
Bosscheweg 85
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
Bosscheweg 85
5056KB Berkel-Enschot

WOZ waarde voor
Berkel-Enschot van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Berkel-Enschot is in 2020 € 347.248. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 314.546. Dit is een stijging van 10,4%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Berkel-Enschot? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Berkel-Enschot.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Berkel-Enschot.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Berkel-Enschot en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Berkel-Enschot met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Berkel-Enschot? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Berkel-Enschot kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Berkel-Enschot in 2020 is € 347.248. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Berkel-Enschot? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Berkel-Enschot of over elke woning in Berkel-Enschot. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Berkel-Enschot met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Berkel-Enschot en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Berkel-Enschot het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Berkel-Enschot.