De woningmarkt in Berkel-Enschot

Berkel-Enschot

Berkel-Enschot is een plaats in de gemeente Tilburg in de provincie Noord-Brabant en heeft een oppervlakte van 11,80km².

Gemeente

Gemiddeld stonden huizen daar 24 dagen te koop tegenover 21 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

In Berkel-Enschot zijn het afgelopen kwartaal 25 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 51 huizen. Dit is een daling van 51,0% in het aantal verkochte woningen.

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Berkel-Enschot 0,5% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Berkel-Enschot € 572.900 vergeleken met € 376.775 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 52,1% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 3.067 vergeleken met € 2.759 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemiddeld stonden huizen daar 24 dagen te koop tegenover 21 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Tilburg? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.

Iedereen verdient een fijn thuis.

Een goede koop is niet meer alleen voor de experts. Gewapend met de inzichten van Walter Alles-in-1 wordt een huis kopen een eitje.

Gewone mensen

Wij zijn geen traditionele makelaars. Bij Walter werken gewone mensen die net zo gefrustreerd raakten tijdens de huizenjacht als jij. En dat is precies wat we willen veranderen.

Eerlijke prijs

Alle diensten van Walter zijn beschikbaar voor een vast bedrag. Hierdoor hebben we geen belang bij een hoge koopsom en blijven onze prijzen eerlijk en doorzichtig.

Duidelijke taal

Een huis kopen is al ingewikkeld genoeg. Wij maken het een stuk simpeler door grote datasets inzichtelijk te maken, zonder gladde praatjes of moeilijk jargon.

Bijzondere woningen in Berkel-Enschot

2% onder de vraagprijs

Meest gemiddeld.

Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Korenbloemstraat 4·5056SL·Berkel-Enschot

7% onder de vraagprijs

De opknapper.

De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Vivaldilaan 24·5056AW·Berkel-Enschot

0% onder de vraagprijs

Ultieme luxe.

De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Bosscheweg 85·5056KB·Berkel-Enschot

WOZ waarde voor

Berkel-Enschot van 2021

De gemiddelde WOZ-waarde van Berkel-Enschot is in 2021 € 381.091. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 348.214. Dit is een stijging van 9,4%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.

Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Berkel-Enschot? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Berkel-Enschot.

Je huizenjacht huiswerk

Benieuwd naar de kracht van onze data?

Onderbouw je onderbuikgevoel met het objectieve advies van Walter. Zonder gladde praatjes of verborgen agenda's.

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Berkel-Enschot.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Berkel-Enschot en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Berkel-Enschot met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Berkel-Enschot? Dan is Walter Alles-in-1 iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Berkel-Enschot kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Berkel-Enschot in 2021 is € 381.091. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Berkel-Enschot? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Berkel-Enschot of over elke woning in Berkel-Enschot. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Berkel-Enschot met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Berkel-Enschot en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Berkel-Enschot het waard is om te bezichtigen. Met Walter Alles-in-1 weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Berkel-Enschot.