Bodegraven

Bodegraven is een plaats in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in de provincie Zuid-Holland en heeft een oppervlakte van 26,58km².

De woningmarkt in Bodegraven

In Bodegraven zijn het afgelopen kwartaal 45 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 64 huizen. Dit is een daling van 29,7% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Bodegraven € 395.278 vergeleken met € 303.371 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 30,3% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 3.050 vergeleken met € 2.802 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Bodegraven 1,4% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 24 dagen te koop tegenover 28 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Bodegraven? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Bodegraven

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Akkermunt 138
Akkermunt 138
Foto: Funda.nl Funda.nl
±4% onder de vraagprijs
Akkermunt 138
2412AB Bodegraven
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Kerkstraat 56
Kerkstraat 56
Foto: Funda.nl Funda.nl
±17% onder de vraagprijs
Kerkstraat 56
2411AE Bodegraven
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Dammekant 129-A
Dammekant 129-A
Foto: Funda.nl Funda.nl
±13% onder de vraagprijs
Dammekant 129-A
2411CC Bodegraven

WOZ waarde voor
Bodegraven van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Bodegraven is in 2020 € 290.487. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 272.313. Dit is een stijging van 6,7%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Bodegraven? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Bodegraven.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Bodegraven.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Bodegraven en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Bodegraven met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Bodegraven? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Bodegraven kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Bodegraven in 2020 is € 290.487. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Bodegraven? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Bodegraven of over elke woning in Bodegraven. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Bodegraven met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Bodegraven en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Bodegraven het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Bodegraven.