Breezand

Breezand is een plaats in de gemeente Hollands Kroon in de provincie Noord-Holland en heeft een oppervlakte van 19,61km².

De woningmarkt in Breezand

In Breezand zijn het afgelopen kwartaal 6 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 8 huizen. Dit is een daling van 25,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Breezand € 274.500 vergeleken met € 312.063 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 12,0% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.292 vergeleken met € 2.029 het kwartaal daarvoor.

Hoewel de gemiddelde vraagprijs is gedaald, is de gemiddelde vierkante meter prijs juist gestegen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Breezand 0,0% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 39 dagen te koop tegenover 33 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Breezand? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Breezand

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Zandvaart 117
Zandvaart 117
Foto: funda.nl Funda.nl
±3% boven de vraagprijs
Zandvaart 117
1764NM Breezand
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Wijdenes Spaansweg 28
Wijdenes Spaansweg 28
Foto: funda.nl Funda.nl
±3% onder de vraagprijs
Wijdenes Spaansweg 28
1764GL Breezand
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Molenvaart 357
Molenvaart 357
Foto: funda.nl Funda.nl
±66% onder de vraagprijs
Molenvaart 357
1764AR Breezand

WOZ waarde voor
Breezand van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Breezand is in 2020 € 237.011. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 229.530. Dit is een stijging van 3,3%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Breezand? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Breezand.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Breezand.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Breezand en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Breezand met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Breezand? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Breezand kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Breezand in 2020 is € 237.011. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Breezand? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Breezand of over elke woning in Breezand. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Breezand met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Breezand en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Breezand het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Breezand.