Broek op Langedijk

Broek op Langedijk is een plaats in de gemeente Langedijk in de provincie Noord-Holland en heeft een oppervlakte van 4,81km².

De woningmarkt in Broek op Langedijk

In Broek op Langedijk zijn het afgelopen kwartaal 21 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 19 huizen. Dit is een stijging van 10,5% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Broek op Langedijk € 404.667 vergeleken met € 403.263 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 0,3% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 3.121 vergeleken met € 2.863 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Broek op Langedijk 0,7% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 27 dagen te koop tegenover 42 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Broek op Langedijk? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Broek op Langedijk

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Zuidersloot 78
Zuidersloot 78
Foto: Funda.nl Funda.nl
±1% onder de vraagprijs
Zuidersloot 78
1721HL Broek op Langedijk
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Havenplein 3
Havenplein 3
Foto: Funda.nl Funda.nl
±5% onder de vraagprijs
Havenplein 3
1721CA Broek op Langedijk
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Rietgans 16
Rietgans 16
Foto: Funda.nl Funda.nl
±2% boven de vraagprijs
Rietgans 16
1721DK Broek op Langedijk

WOZ waarde voor
Broek op Langedijk van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Broek op Langedijk is in 2020 € 349.157. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 322.954. Dit is een stijging van 8,1%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Broek op Langedijk? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Broek op Langedijk.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Broek op Langedijk.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Broek op Langedijk en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Broek op Langedijk met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Broek op Langedijk? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Broek op Langedijk kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Broek op Langedijk in 2020 is € 349.157. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Broek op Langedijk? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Broek op Langedijk of over elke woning in Broek op Langedijk. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Broek op Langedijk met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Broek op Langedijk en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Broek op Langedijk het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Broek op Langedijk.