Nieuwe Pekela

Nieuwe Pekela is een plaats in de gemeente Pekela in de provincie Groningen en heeft een oppervlakte van 31,14km².

De woningmarkt in Nieuwe Pekela

In Nieuwe Pekela zijn het afgelopen kwartaal 18 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 16 huizen. Dit is een stijging van 12,5% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Nieuwe Pekela € 223.611 vergeleken met € 176.491 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 26,7% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 1.569 vergeleken met € 1.469 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Nieuwe Pekela 3,9% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 76 dagen te koop tegenover 155 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Nieuwe Pekela? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Nieuwe Pekela

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Onstwedderweg 93
Onstwedderweg 93
Foto: Funda.nl Funda.nl
±2% onder de vraagprijs
Onstwedderweg 93
9663BE Nieuwe Pekela
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Jan Oldenburgerstraat D 46
Jan Oldenburgerstraat D 46
Foto: Funda.nl Funda.nl
±11% onder de vraagprijs
Jan Oldenburgerstraat D 46
9663RP Nieuwe Pekela
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Jan Oldenburgerstraat E 40
Jan Oldenburgerstraat E 40
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
Jan Oldenburgerstraat E 40
9663RT Nieuwe Pekela

WOZ waarde voor
Nieuwe Pekela van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Nieuwe Pekela is in 2020 € 143.698. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 136.631. Dit is een stijging van 5,2%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Nieuwe Pekela? Een woningwaarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Nieuwe Pekela.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Nieuwe Pekela.\n\nMet onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Nieuwe Pekela en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Nieuwe Pekela met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Nieuwe Pekela? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.\n\nDoor al gegevens te verzamelen van Nieuwe Pekela kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Nieuwe Pekela in 2020 is € 143.698. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Nieuwe Pekela? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Nieuwe Pekela of over elke woning in Nieuwe Pekela. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Nieuwe Pekela met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Nieuwe Pekela en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Nieuwe Pekela het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Nieuwe Pekela.