Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel is een plaats in de gemeente Zuidplas in de provincie Zuid-Holland en heeft een oppervlakte van 18,49km² .

De woningmarkt in Nieuwerkerk aan den IJssel

In Nieuwerkerk aan den IJssel zijn het afgelopen kwartaal 53 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 55 huizen. Dit is een daling van 3,6% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Nieuwerkerk aan den IJssel € 396.198 vergeleken met € 379.091 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 4,5% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 3.074 vergeleken met € 2.811 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Nieuwerkerk aan den IJssel 0,1% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 23 dagen te koop tegenover 42 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Nieuwerkerk aan den IJssel? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Schubertstraat 24
Schubertstraat 24
Foto: Funda.nl Funda.nl
±15% boven de vraagprijs
Schubertstraat 24
2912VG Nieuwerkerk aan den IJssel
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Sikkelkruid 3
Sikkelkruid 3
Foto: Funda.nl Funda.nl
±7% boven de vraagprijs
Sikkelkruid 3
2914TN Nieuwerkerk aan den IJssel
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Parallelweg-Zuid 117
Parallelweg-Zuid 117
Foto: Funda.nl Funda.nl
±3% onder de vraagprijs
Parallelweg-Zuid 117
2914LE Nieuwerkerk aan den IJssel

WOZ waarde voor
Nieuwerkerk aan den IJssel van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Nieuwerkerk aan den IJssel is in 2020 € 292.737 . Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 272.713 . Dit is een stijging van 7,3% .

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Nieuwerkerk aan den IJssel en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Nieuwerkerk aan den IJssel kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Nieuwerkerk aan den IJssel in 2020 is € 292.737. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Nieuwerkerk aan den IJssel of over elke woning in Nieuwerkerk aan den IJssel. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Nieuwerkerk aan den IJssel met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Nieuwerkerk aan den IJssel het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Nieuwerkerk aan den IJssel.