Veendam

Veendam is een plaats in de provincie Groningen en heeft een oppervlakte van 44,50km².

De woningmarkt in Veendam

In Veendam zijn het afgelopen kwartaal 58 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 52 huizen. Dit is een stijging van 11,5% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Veendam € 179.316 vergeleken met € 180.430 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 0,6% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 1.549 vergeleken met € 1.437 het kwartaal daarvoor.

Hoewel de gemiddelde vraagprijs is gedaald, is de gemiddelde vierkante meter prijs juist gestegen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Veendam 0,8% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 28 dagen te koop tegenover 62 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Veendam? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Veendam

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Langewold 4
Langewold 4
Foto: Funda.nl Funda.nl
±5% boven de vraagprijs
Langewold 4
9642EM Veendam
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Jakob Bruggemalaan 1
Jakob Bruggemalaan 1
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
Jakob Bruggemalaan 1
9641EP Veendam
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Kerkplein 11
Kerkplein 11
Foto: Funda.nl Funda.nl
±2% onder de vraagprijs
Kerkplein 11
9641AJ Veendam

WOZ waarde voor
Veendam van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Veendam is in 2020 € 141.141. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 133.783. Dit is een stijging van 5,5%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Veendam? Een woningwaarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Veendam.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Veendam.\n\nMet onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Veendam en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Veendam met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Veendam? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.\n\nDoor al gegevens te verzamelen van Veendam kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Veendam in 2020 is € 141.141. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Veendam? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Veendam of over elke woning in Veendam. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Veendam met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Veendam en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Veendam het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Veendam.