De gemiddelde vierkantemeterprijs in Sluitersveld is € 2,902/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Sluitersveld
3.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Sluitersveld is
25%
De waarde van huizen in Sluitersveld zijn het afgelopen jaar opgelopen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Sluitersveld.

Als je een huis koopt in Sluitersveld zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,902 per vierkante meter. Hiermee doet Sluitersveld het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Almelo. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,601 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Sluitersveld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Sluitersveld in Almelo?

Een huis kopen in Sluitersveld is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Sluitersveld in Almelo.

In de wijk Sluitersveld in Almelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,376 inwoners per vierkante kilometer en 2,820 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Sluitersveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 995 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.