De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bomenbuurt is € 3,817/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Bomenbuurt
12.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bomenbuurt is
33%
De prijzen van huizen in Bomenbuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bomenbuurt.

Als je een huis koopt in Bomenbuurt zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,817 per vierkante meter. Hiermee doet Bomenbuurt het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Alphen aan den Rijn. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,800 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bomenbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bomenbuurt in Alphen aan den Rijn?

Een huis kopen in Bomenbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bomenbuurt in Alphen aan den Rijn.

In de wijk Bomenbuurt in Alphen aan den Rijn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,648 inwoners per vierkante kilometer en 790 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bomenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 230 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Alphen aan den Rijn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.