De gemiddelde prijs per vierkante meter in Nuovaweg is € 3,754/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nuovaweg
4.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Nuovaweg is
21%
De waarde van woningen in Nuovaweg zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Nuovaweg.

Als je woningbezitter wordt in Nuovaweg zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning nam af het afgelopen jaar met -10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,754 per vierkante meter. Hiermee doet Nuovaweg het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Alphen aan den Rijn. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,800 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nuovaweg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Nuovaweg in Alphen aan den Rijn?

Een huis kopen in Nuovaweg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nuovaweg in Alphen aan den Rijn.

In de buurt Nuovaweg in Alphen aan den Rijn is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,399 bewoners per vierkante kilometer en 255 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Nuovaweg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 105 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Alphen aan den Rijn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.