De gemiddelde vierkantemeterprijs in Calveen is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Calveen is
21%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Calveen.

Als je een huis koopt in Calveen zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Calveen het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Amersfoort. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,387 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Calveen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Calveen in Amersfoort?

Een huis kopen in Calveen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Calveen in Amersfoort.

In de wijk Calveen in Amersfoort is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 238 inwoners per vierkante kilometer en 55 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Calveen zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 25 tot 45 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amersfoort on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.