De gemiddelde vierkantemeterprijs in Osdorp-Oost is € 5,041/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Osdorp-Oost
7.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Osdorp-Oost is
30%
De woningprijzen in Osdorp-Oost zijn het afgelopen jaar toegenomen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Osdorp-Oost.

Als bezitter van een huis in Osdorp-Oost zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,041 per vierkante meter. Hiermee doet Osdorp-Oost het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Amsterdam. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 7,565 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Osdorp-Oost voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Osdorp-Oost in Amsterdam?

Een huis kopen in Osdorp-Oost is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Osdorp-Oost in Amsterdam.

In de wijk Osdorp-Oost in Amsterdam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,584 bewoners per vierkante kilometer en 8,725 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Osdorp-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,320 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amsterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.