De gemiddelde vierkantemeterprijs in Holthuizen is € 0/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Holthuizen
0.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Holthuizen is
46%
De waarde van huizen in Holthuizen zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Holthuizen.

Als je investeert in een huis in Holthuizen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Holthuizen het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Apeldoorn. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,723 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Holthuizen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Holthuizen in Apeldoorn?

Een huis kopen in Holthuizen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Holthuizen in Apeldoorn.

In de wijk Holthuizen in Apeldoorn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,281 mensen per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Holthuizen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze diverse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Apeldoorn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.