De gemiddelde vierkantemeterprijs in Staatsliedenkwartier is € 3,342/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Staatsliedenkwartier
2.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Staatsliedenkwartier is
31%
De woningwaardes in Staatsliedenkwartier zijn het afgelopen jaar gedaald met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Staatsliedenkwartier.

Als je investeert in een huis in Staatsliedenkwartier zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde daalde het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,342 per vierkante meter. Hiermee doet Staatsliedenkwartier het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Apeldoorn. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,723 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Staatsliedenkwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Staatsliedenkwartier in Apeldoorn?

Een huis kopen in Staatsliedenkwartier is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Staatsliedenkwartier in Apeldoorn.

In de wijk Staatsliedenkwartier in Apeldoorn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,677 mensen per vierkante kilometer en 1,570 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Staatsliedenkwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 480 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Apeldoorn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.