De lokale huizenprijzen in Transvaal.

Als je een huis koopt in Transvaal zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs daalde het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,450 per vierkante meter. Hiermee doet Transvaal het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Baarn. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 5,042 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Transvaal achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Transvaal in Baarn?

Een huis kopen in Transvaal is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Transvaal in Baarn.

In de wijk Transvaal in Baarn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,348 inwoners per vierkante kilometer en 355 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Transvaal zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 140 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 21% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Baarn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.