De gemiddelde prijs per vierkante meter in Waterkant is € 3,453/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Waterkant
2.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Waterkant is
25%
De huizenprijzen in Waterkant zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Waterkant.

Met een woning in Waterkant zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs nam af het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,453 per vierkante meter. Hiermee doet Waterkant het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Barendrecht. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Waterkant achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Waterkant in Barendrecht?

Een huis kopen in Waterkant is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Waterkant in Barendrecht.

In de buurt Waterkant in Barendrecht is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,873 inwoners per vierkante kilometer en 775 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Waterkant zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.