De lokale huizenmarkt in Industrieterrein ' 't Stoom '.

Als je woningbezitter wordt in Industrieterrein ' 't Stoom ' zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Industrieterrein ' 't Stoom ' het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Bergeijk. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Industrieterrein ' 't Stoom ' achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Industrieterrein ' 't Stoom ' in Bergeijk?

Een huis kopen in Industrieterrein ' 't Stoom ' is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Industrieterrein ' 't Stoom ' in Bergeijk.

In de buurt Industrieterrein ' 't Stoom ' in Bergeijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 273 bewoners per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Industrieterrein ' 't Stoom ' zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergeijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.