De lokale woningmarkt in Industrieterrein 'Waterlaat'.

Als woningbezitter in Industrieterrein 'Waterlaat' zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Industrieterrein 'Waterlaat' het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Bergeijk. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Industrieterrein 'Waterlaat' achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Industrieterrein 'Waterlaat' in Bergeijk?

Een huis kopen in Industrieterrein 'Waterlaat' is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Industrieterrein 'Waterlaat' in Bergeijk.

In de buurt Industrieterrein 'Waterlaat' in Bergeijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 77 mensen per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Industrieterrein 'Waterlaat' zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 0% tussen de 15 tot 25 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergeijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.