De lokale huizenmarkt in Weebosserweg-Breerijt.

Als bezitter van een huis in Weebosserweg-Breerijt zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Weebosserweg-Breerijt het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Bergeijk. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Weebosserweg-Breerijt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Weebosserweg-Breerijt in Bergeijk?

Een huis kopen in Weebosserweg-Breerijt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Weebosserweg-Breerijt in Bergeijk.

In de wijk Weebosserweg-Breerijt in Bergeijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,447 bewoners per vierkante kilometer en 65 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Weebosserweg-Breerijt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergeijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.