De gemiddelde vierkantemeterprijs in Buitengebied-Oost is € 4,204/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied-Oost
-4.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Buitengebied-Oost is
25%
De huizenprijzen in Buitengebied-Oost zijn het afgelopen jaar gedaald met
-9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitengebied-Oost.

Als je investeert in een huis in Buitengebied-Oost zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs daalde het afgelopen jaar met -9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,204 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied-Oost het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Bergen op Zoom. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,983 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied-Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied-Oost in Bergen op Zoom?

Een huis kopen in Buitengebied-Oost is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied-Oost in Bergen op Zoom.

In de wijk Buitengebied-Oost in Bergen op Zoom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 27 mensen per vierkante kilometer en 265 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied-Oost zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 105 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergen op Zoom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.