De gemiddelde prijs per vierkante meter in Odoornerveen is € 2,270/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Odoornerveen
5.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Odoornerveen is
19%
De prijzen van woningen in Odoornerveen zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-23.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Odoornerveen.

Als woningbezitter in Odoornerveen zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning nam af het afgelopen jaar met -23.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,270 per vierkante meter. Hiermee doet Odoornerveen het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Borger-Odoorn. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 2,749 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Odoornerveen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Odoornerveen in Odoornerveen?

Een huis kopen in Odoornerveen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Odoornerveen in Odoornerveen.

In de buurt Odoornerveen in Odoornerveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 170 mensen per vierkante kilometer en 130 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Odoornerveen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Odoornerveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.