De gemiddelde vierkantemeterprijs in Brunssum-Noord is € 2,081/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Brunssum-Noord
5.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Brunssum-Noord is
28%
De huizenprijzen in Brunssum-Noord zijn het afgelopen jaar gedaald met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Brunssum-Noord.

Als je een huis koopt in Brunssum-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs daalde het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,081 per vierkante meter. Hiermee doet Brunssum-Noord het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Brunssum. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 2,148 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Brunssum-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Brunssum-Noord in Brunssum?

Een huis kopen in Brunssum-Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Brunssum-Noord in Brunssum.

In de wijk Brunssum-Noord in Brunssum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,693 inwoners per vierkante kilometer en 3,415 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Brunssum-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 870 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Brunssum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.