De gemiddelde vierkantemeterprijs in Brunssum-Zuid is € 2,204/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Brunssum-Zuid
4.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Brunssum-Zuid is
24%
De woningwaardes in Brunssum-Zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Brunssum-Zuid.

Als je investeert in een huis in Brunssum-Zuid zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,204 per vierkante meter. Hiermee doet Brunssum-Zuid het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Brunssum. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 2,151 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Brunssum-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Brunssum-Zuid in Brunssum?

Een huis kopen in Brunssum-Zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Brunssum-Zuid in Brunssum.

In de wijk Brunssum-Zuid in Brunssum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 660 mensen per vierkante kilometer en 1,290 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Brunssum-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 470 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Brunssum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.