De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vechten is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Vechten
-2.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vechten is
30%
De woningwaardes in Vechten zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vechten.

Met een woning in Vechten zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Vechten het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Bunnik. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,768 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vechten achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vechten in Bunnik?

Een huis kopen in Vechten is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vechten in Bunnik.

In de buurt Vechten in Bunnik is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 227 inwoners per vierkante kilometer en 60 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Vechten zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bunnik on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.