De gemiddelde vierkantemeterprijs in Beerschoten-Oostbroek is € 6,838/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Beerschoten-Oostbroek
10.4%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Beerschoten-Oostbroek is
25%
De woningwaardes in Beerschoten-Oostbroek zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
22.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Beerschoten-Oostbroek.

Als bezitter van een huis in Beerschoten-Oostbroek zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 22.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,838 per vierkante meter. Hiermee doet Beerschoten-Oostbroek het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente De Bilt. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 5,109 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Beerschoten-Oostbroek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Beerschoten-Oostbroek in De Bilt?

Een huis kopen in Beerschoten-Oostbroek is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beerschoten-Oostbroek in De Bilt.

In de wijk Beerschoten-Oostbroek in De Bilt is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 58 bewoners per vierkante kilometer en 155 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Beerschoten-Oostbroek zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in De Bilt on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.