De gemiddelde vierkantemeterprijs in Borgele en Platvoet is € 3,053/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Borgele en Platvoet
8.3%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Borgele en Platvoet is
27%
De huizenprijzen in Borgele en Platvoet zijn het afgelopen jaar gestegen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Borgele en Platvoet.

Als je een huis koopt in Borgele en Platvoet zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,053 per vierkante meter. Hiermee doet Borgele en Platvoet het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Deventer. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,541 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Borgele en Platvoet voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Borgele en Platvoet in Deventer?

Een huis kopen in Borgele en Platvoet is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Borgele en Platvoet in Deventer.

In de wijk Borgele en Platvoet in Deventer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,871 inwoners per vierkante kilometer en 2,700 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Borgele en Platvoet zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 775 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Deventer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.