De gemiddelde vierkantemeterprijs in Scheepskwartier is € 5,375/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Scheepskwartier
8.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Scheepskwartier is
24%
De prijzen van huizen in Scheepskwartier zijn het afgelopen jaar gegroeid met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Scheepskwartier.

Als bezitter van een huis in Scheepskwartier zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,375 per vierkante meter. Hiermee doet Scheepskwartier het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Diemen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 5,855 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Scheepskwartier voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Scheepskwartier in Diemen?

Een huis kopen in Scheepskwartier is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Scheepskwartier in Diemen.

In de wijk Scheepskwartier in Diemen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,174 bewoners per vierkante kilometer en 700 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Scheepskwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 310 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Diemen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.