De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vlindertuin is € 5,462/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Vlindertuin
9.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vlindertuin is
21%
De woningwaardes in Vlindertuin zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Vlindertuin.

Als bezitter van een huis in Vlindertuin zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,462 per vierkante meter. Hiermee doet Vlindertuin het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Diemen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 5,855 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vlindertuin voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vlindertuin in Diemen?

Een huis kopen in Vlindertuin is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vlindertuin in Diemen.

In de wijk Vlindertuin in Diemen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,578 bewoners per vierkante kilometer en 600 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vlindertuin zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Diemen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.