De gemiddelde prijs per vierkante meter in Twekkelerveld is € 2,674/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Twekkelerveld
8.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Twekkelerveld is
30%
De prijzen van woningen in Twekkelerveld zijn het afgelopen jaar gegroeid met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Twekkelerveld.

Met een woning in Twekkelerveld zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,674 per vierkante meter. Hiermee doet Twekkelerveld het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Enschede. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,930 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Twekkelerveld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Twekkelerveld in Enschede?

Een huis kopen in Twekkelerveld is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Twekkelerveld in Enschede.

In de buurt Twekkelerveld in Enschede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,007 inwoners per vierkante kilometer en 2,350 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Twekkelerveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 580 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Enschede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.