De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zittert is € 3,466/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zittert
5.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Zittert is
24%
De waarde van woningen in Zittert zijn het afgelopen jaar opgelopen met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zittert.

Met een woning in Zittert zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,466 per vierkante meter. Hiermee doet Zittert het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Grave. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,240 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zittert voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zittert in Grave?

Een huis kopen in Zittert is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zittert in Grave.

In de buurt Zittert in Grave is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,437 inwoners per vierkante kilometer en 585 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Zittert zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 230 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Grave on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.