De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Wijert is € 3,362/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Wijert
6.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Wijert is
37%
De huizenprijzen in De Wijert zijn het afgelopen jaar gedaald met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Wijert.

Als je een huis koopt in De Wijert zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs daalde het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,362 per vierkante meter. Hiermee doet De Wijert het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Groningen. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,568 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Wijert achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Wijert in Groningen?

Een huis kopen in De Wijert is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Wijert in Groningen.

In de wijk De Wijert in Groningen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,239 inwoners per vierkante kilometer en 3,015 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Wijert zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 545 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Groningen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.