De gemiddelde prijs per vierkante meter in Friesestraatweg is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Friesestraatweg is
70%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Friesestraatweg.

Met een woning in Friesestraatweg zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Friesestraatweg het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Groningen. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,584 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Friesestraatweg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Friesestraatweg in Groningen?

Een huis kopen in Friesestraatweg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Friesestraatweg in Groningen.

In de buurt Friesestraatweg in Groningen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,490 inwoners per vierkante kilometer en 365 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Friesestraatweg zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 28% tussen de 25 tot 45 jaar en 1% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Groningen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.