De gemiddelde prijs per vierkante meter in Selwerd is € 3,010/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Selwerd
8.9%
Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Selwerd is
29%
De woningwaardes in Selwerd zijn het afgelopen jaar gezakt met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Selwerd.

Met een woning in Selwerd zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde zakte het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,010 per vierkante meter. Hiermee doet Selwerd het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Groningen. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,568 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Selwerd achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Selwerd in Groningen?

Een huis kopen in Selwerd is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Selwerd in Groningen.

In de buurt Selwerd in Groningen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,486 inwoners per vierkante kilometer en 3,935 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Selwerd zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 620 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 27% tussen de 25 tot 45 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Groningen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.