De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zernike Campus is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Zernike Campus is
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Zernike Campus.

Als bezitter van een huis in Zernike Campus zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Zernike Campus het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Groningen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,568 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zernike Campus achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zernike Campus in Groningen?

Een huis kopen in Zernike Campus is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zernike Campus in Groningen.

In de wijk Zernike Campus in Groningen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 bewoners per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Zernike Campus zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Groningen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.