De lokale huizenmarkt in Weteringbrug.

Als je woningbezitter wordt in Weteringbrug zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Weteringbrug het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Haarlemmermeer. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,804 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Weteringbrug achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Weteringbrug in Weteringbrug?

Een huis kopen in Weteringbrug is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Weteringbrug in Weteringbrug.

In de buurt Weteringbrug in Weteringbrug is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 150 bewoners per vierkante kilometer en 160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Weteringbrug zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weteringbrug on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.