De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oostelijk Heemskerk is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Oostelijk Heemskerk is
100%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oostelijk Heemskerk.

Als woningbezitter in Oostelijk Heemskerk zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Oostelijk Heemskerk het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Heemskerk. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,082 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oostelijk Heemskerk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oostelijk Heemskerk in Heemskerk?

Een huis kopen in Oostelijk Heemskerk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oostelijk Heemskerk in Heemskerk.

In de buurt Oostelijk Heemskerk in Heemskerk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 mensen per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Oostelijk Heemskerk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 0% tussen de 15 tot 25 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heemskerk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.