De gemiddelde prijs per vierkante meter in Dichters- en Vogelbuurt is € 6,547/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Dichters- en Vogelbuurt
-2.5%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Dichters- en Vogelbuurt is
23%
De waarde van woningen in Dichters- en Vogelbuurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Dichters- en Vogelbuurt.

Met een woning in Dichters- en Vogelbuurt zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,547 per vierkante meter. Hiermee doet Dichters- en Vogelbuurt het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Heemstede. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 5,554 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dichters- en Vogelbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Dichters- en Vogelbuurt in Heemstede?

Een huis kopen in Dichters- en Vogelbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dichters- en Vogelbuurt in Heemstede.

In de buurt Dichters- en Vogelbuurt in Heemstede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,279 inwoners per vierkante kilometer en 445 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Dichters- en Vogelbuurt zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 21% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heemstede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.